≡ Menu

Veliko več Slovencev in tudi drugih ljudi iz Evrope se odloča za raziskovanje Albanije, ki postaja vedno bolj zanimiva država v tem delu Evrope. Po tem, ko je Hrvaška in Črna gora postali turistično prepoznavni in za mnoge prenatrpani, so turisti in popotniki začeli z raziskovanjem drugih držav in nič ni lažjega, kot se odpeljati nekaj km bolj južno in že smo v Albaniji.

Veliko se jih tako odpravi na morje v Albanijo namesto na Hrvaško, saj so tudi tam plaže zelo lepe, vreme je dolgo toplo, na drugi strani na so tudi cene bistveno nižje, kot v nekaterih delih Hrvaške in Črne gore.

Na morje v Albanijo se seveda lahko odpravimo z lastnim prevoznim sredstvom, se priključimo kakšnemu organiziranemu prevozu z avtobusom ali se tja odpravimo z letalom. Na strani bomo opisovali vse izmed naštetih možnosti, tako da boste lahko dobili vse informacije o tem, kako na morje v Albanijo na enem mestu.

Albanija

Pripravljamo novo spletno stran o Albaniji, tako da bodo lahko vsi, ki se tja odpravljajo dobili nekaj informacij o tej zanimivi in še ne raziskani državi.

Albanija je zanimiva iz različnih strani, saj je na eni strani konkurenca Hrvaški in Črni gori za letni turizem, na drugi strani pa kot neraziskana država vabi popotnike in tiste, ki jih zanimajo potovanja.

Na kakšen način jo boste obiskali vi je seveda odvisno od vas. Na strani Albanija se bomo potrudili, da poskrbimo za vse vrste turistov.

Albanija